Oropali Keiro Knightley

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Igralka Keira Knightley je ostala brez dveh prenosnikov, potem ko so nepridipravi izropali njeno stanovanje.
Oglej si celoten članek

Petindvajsetletna igralka Keira Knightley že razmišlja, da bi se izselila iz londonskega stanovanja, potem ko so ji vlomilci odnesli dragocenosti, med drugim dva prenosnika, na katerih so osebni podatki in fotografije.

Prav tako je zgrožena, da so ji brskali po osebnih stvareh po luksuznem stanovanju, vrednem 1,5 milijona evrov. Ne počuti se varne, zato ne ve, če bi se sploh vrnila domov. V času ropa je bila igralka namreč v Rimu na premieri svojega novega filma Last Night.

Policija čaka na igralko, da se vrne iz Italije, da bodo lahko naredili celoten popis stvari, ki manjkajo. Igralka si stanovanje deli z bratom Calebom.

Prejšnji teden so vlomilci vdrli še v dve stanovanji v isti zgradbi, tako da policisti sumijo, da so igralko namerno oropali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.