Orto Strupeno srce

Foto: Žurnal24 Glavni razlogi za nastanek skupine so bili enaki vsem štirim članom; napisati na
Po Orto baru bo od 21. ure odmeval glam in hard rock domače skupine Toxic Heart, katerih prvi singel je bil izbran za popevko tedna.
Oglej si celoten članek

Mike, Rider in Mogy so se pred tremi leti zaprli v klub HQ United, iz katerega se niso prikazali naslednjih deset dni, dokler ni njihov glasbeni repertoar obsegal šest novih pesmi, ki so potrebovale predvsem močan vokal. In tako se je Toxic Heart pridružil še zadnji član Axl.

Po prvih koncertih je skupina prejemala dobre odzive, člani pa so postali dovolj motivirani, da so stopili še stopničko višje in posneli prvi singel Ride Your Life, za katerega so posneli tudi videospot. Pesem je bila kmalu popevka tedna na Valu 202 in Radiu Fantasy.

Takoj po končanem snemanju prvega albuma Ride Your Life so fantje posneli še drugi videospot za pesem Big Time.

Cena vstopnice je neznana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.