Orto veliko rocka

Foto: Arhiv skupine
Foto: Arhiv skupine
Orto fest. April je mesec za rock festival v Orto baru.
Oglej si celoten članek

S koncertom skupine Elvis Jackson se danes v Orto baru začenja Orto fest, klubski rock festival, ki bo do konca aprila gostil 20 slovenskih in tujih zasedb.

Od domačih skupin se bodo prvi teden poleg dvodnevnega zasedanja Elvisov, ki bodo nastopili danes in jutri, v petek predstavili še 
rockabillyjevci Eightbomb, ki jim bo sledil rock' n' roll DJ-program do jutra. Od tujih gostov pa po napovedih Orto bara prihajajo hrvaški Overflow, ki bodo igrali v petek, japonski Heidi, ki bodo koncertirali 13. aprila, in ameriški Fabulous Disaster, ki bodo na vseženskem punk rock večeru skupaj z domačima zasedbama Joko Ono in Mental Strike 28. aprila sklenili festival.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.