Osamljeni povodni mož

Foto: Žurnal24 Predstava traja 35 minut in je primerna za otroke od 3. do 7. leta starosti. (Fo
Ne, to ni pravljica Franceta Prešerna. Gre namreč za lutkovno predstavo ljudske zgodbice. Z najmlajšimi si jo lahko ogledate ob 11. in 17. uri v ljubljanskem Lutkovnem gledališču.
Oglej si celoten članek

Predstava Povodni mož je nastala po slovenski ljudski pravljici. Najbrž se spomnite zgodbe o dečku, ki pade v tolmun in v njem sreča povodnega moža.

V tej igri je kralj podvodnega sveta uboga osamljena duša, ki si želi družbe. Dečku ponuja srebro in zlato, a Pepiju pomeni več njegova mama, očka, bratec, sestrica in hišica, v kateri skupaj živijo. Povodni mož obdari dečka in ga pusti domov. Toda ne ostane sam ...

Za vstopnico boste odšteli 4,5 evra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.