Osem poceni evropskih mest

Foto: Shutterstock Budimpešta Foto: Shutterstock Lizbona Foto: Shutterstock Rim Foto: Shutterstock Praga Foto: Shutterstock Berlin Foto: Shutterstock Dublin Foto: Shutterstock Bruselj Foto: Shutterstock Birmingham
Če vas bolj kot uživanje na morju razveseljuje pohajkovanje po mestnih ulicah, si privoščite pobeg v "sosednje" mesto. Pred vami je osem evropskih mest, ki ponujajo veliko za manj denarja. Tudi če spite v luksuznih hotelih, piše TripAdvisor.
Oglej si celoten članek

Če še vedno ne veste, kje boste preživeli počitnice, lahko nekaj idej, ugodnih potovanj ali krajših počitniških oddihov poiščete tukaj. Vsem, ki bi se za podaljšan konec tedna radi opravili v Prago, pa povemo, da jo lahko obiščete že za 114 evrov. Za ponudbo kliknite tukaj.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:53 1. Avgust 2012.

    Kakorkoli že Berlin je zakon.<br />LP<br />Tupamaros

  • 11:37 1. Avgust 2012.

    Vsak brezdelni prdec<br />se ma že za poeta,<br />vsak, ko je bil kdaj v Gracu,<br />se je nagledal sveta.<br />(Mi2)

  • dd
    10:54 1. Avgust 2012.

    Najbrž je vskočil tiskarski škrat?? Ker Dublin, Bruselj,.. res niso poceni mesta. No, razen za bogataše.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.