Osem poletnih za pasje razvajence

Foto: www.dogmania.si Sončna očala, 11,90 EUR Foto: www.zoohit.si Sončna očala, prej 22,50 EUR, zdaj 18,90 EUR Foto: www.zoohit.si Resilni/plavalni jopič, od 8,99 EUR dalje Foto: www.zoohit.si Pasji bazen, prej od 79 EUR dalje, zdaj od 49,90 EUR dalje Foto: www.zoohit.si Plavajoča kost, prej 4,99 EUR, zdaj 2,99 EUR Foto: www.dogmania.si Tenda za senco, prej 49,50 EUR, zdaj 32,90 EUR Foto: www.zoohit.si Hladilna odeja, prej 39,90 EUR, zdaj 24,90 EUR Foto: www.onlinezoo.si Kapa s šiltkom, 11,25 EUR
Pasja sončna očala, hladilna blazina, kapa s ščitkom ... Za nekatere lastnike takšni pripomočki spadajo med nujne, za druge so popolnoma nepotrebni. Kako pa bi se z njimi spoprijateljil vaš kosmatinec?
Oglej si celoten članek

Oblačilca in obutev za kosmatince so postala tudi pri nas že del vsakdana, v poletnih dneh pa v prodajalnah s pasjimi pripomočki ne moremo spregledati poplave aktualnih "nujnežev", ki naj bi kosmatincem olajšali bivanje v pasji vročini. Ali bo z njihovo pomočjo v poletju užival tudi vaš kosmatinec, je seveda vaša odločitev, mi pa smo poiskali nekaj takšnih, ki jih lahko, trenutno po znižanih cenah, kupite tudi pri nas.

Za ohladitev

In seveda za osvežitev lahko poskrbita pasji bazenček in hladilna odeja, za senco na plaži pa zložljiva tenda, ki je skoraj takšna kot tista, pod katero se morda hladite sami. Za kosmatince, ki se v reki, jezeru ali morju radi namakajo, pa za varnost poskrbi rešilno-plavalni jopič. Ta je še posebej dobrodošel, če se s štirinožnim prijateljem odrpavljate na jadranje ali vožnjo s čolnom.

Modno ali ne?

Ste že videli psa s sončnimi očali? Ta so več kot dobrodošla, če vaš kosmatinec rad kuka skozi odprto okno ali pa če se z vami rad vozi na motorju, pa tudi pri vožnji s čolnom so nepogrešljiva, saj zaščitijo občutljive pasje oči pred vetrom in soncem. Za modni pridih poskrbi tudi kapica s ščitnikom, ponekod pa so na voljo tudi takšne z UV zaščitnim slojem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:25 17. Julij 2012.

    hladilna blazina bi našemu kužku prišla prav, saj prav trpi poleti..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.