Osenarjeva bo vodila s Kobalom

Foto: Dejan Nikolič, RTVS
Foto: Dejan Nikolič, RTVS
Marca na Televizijo Slovenija prihaja nov šov Ne se hecat'. Za pozitivno energijo, smeh in sproščeno vzdušje bo skrbel nov televizijski par, Nina Osenar in Boris Kobal.
Oglej si celoten članek

Boris Kobal je že znan obraz Televizije Slovenija. Kot režiser in igralec je sodeloval v televizijski satirični oddaji TV Poper, na zadnje pa ste ga lahko spremljali kot šaljivega kapetana ekipe rdečih v oddajah Moje Slovenije. Nina Osenar je sicer izkušena televizijska voditeljica, a s Televizijo Slovenija bo tokrat prvič sodelovala.

Oddaja Ne se hecat' bo tudi prvo sodelovanje Nine in Borisa na malih ekranih, že sedaj pa sta prepričana, da bosta s humorjem in skupnim seštevkom energij gledalcem prinesla sproščene sobotne večere. Voditeljsko ekipo bo v studiu dopolnil navihani Aleš Ljoljo, znan kot mini Bine Volčič, za presenečenja na terenu pa bo skrbela simpatična Eva Cimbola.

 

Boris o Nini: "Čutim jo kot sorodno dušo"

"Boris je s svojim izjemnim intelektom, hudomušnim humorjem, prijetnostjo in simpatičnostjo preprosto odličen TV-voditelj in glede na to, da bova v prihajajočih mesecih postala televizijski par, lahko brez rezerve ter z dobro mero vzhičenosti rečem, da bova najboljši par sobotnih večerov! (smeh) Mislim, da bo najino sodelovanje naravnost nevarna kombinacija seksapila, zabavnosti in vrhunskosti nasploh. (smeh) Resnično komaj čakam, da skupaj stopiva pred kamere," o svojem novem sovoditelju pravi Nina.

"Naj bom iskren: z Nino se ne poznava … kako bi rekel … na drobno. Bolj na debelo. Bila je gost v oddaji Moja Slovenija in bila je zelo simpatična. Se ti kar usede v srce, ker ti da občutek človeške, razigrane dimenzije, ki ne skriva inteligentnosti in bistrosti. Jo čutim kot sorodno dušo, ker jo imam na sumu, da je improvizatorka, da se znajde. Da je hitra in zvedava. In poleg vsega tega je še lepa. Ja, pa kje lahko najdete boljše?" pa je v smehu Boris opisal Nino.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:09 9. Februar 2015.

    No, pa še en dokaz vodilnega slovenskega "javnega, kulturnega, nosilca verodostojnih informacij, špice umetniških ustvarjalcev.." o kvaliteti. Podn od podna!

  • ona pa res ne spada na nacionalko.

  • 16:42 9. Februar 2015.

    PODN!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.