Oskarje 2012 bo vodil Eddie Murphy

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Po mnogih namigovanjih so z Ameriške filmske akademije zdaj končno potrdili, da bo podelitev oskarjev prihodnje leto vodil igralec Eddie Murphy. To bo prvič, da bo podelitev zlatih kipcev vodil komik.
Oglej si celoten članek

Eddie Murphy je zaslovel s filmi Policaj z Beverly Hillsa, s svojim glasom pa je oživil tudi oslička v seriji popularnih animiranih filmov o Shreku. "Eddie je zvezda komedij, eden največjih in najvplivnejših igralcev vseh časov," je dejal Brett Ratner, ki bo skupaj z Donom Mischerjem producent podelitve teh prestižnih filmskih nagrad. "Vem, da bo s svojo ljubeznijo do filma in sposobnostjo oblikovanja nepozabnih likov v prireditev vnesel vznemirljivost, spontanost in dušo," je dodal.

Petdesetletni igralec pravi, da se vodenja prireditve že veseli. "Izjemno sem počaščen, da se bom pridružil vrsti predhodnih voditeljev – od Boba Hopa in Johnnyja Carsona do Billyja Christala, Steva Martina in Whoopi Goldberg."

Organizatorji upajo, da bo Murphy svojo nalogo opravil bolje, kot sta jo na zadnji podelitvi zlatih kipcev opravila Anne Hathaway in James Franco. Slednji je bil deležen precejšnjih kritik zaradi togega nastopa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.