Oskarjevka dahnila usodni "da"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Amy Adams in Darren Le Gallo sta po 14 letih ljubezni stopila pred oltar.
Oglej si celoten članek

Poročna slovesnost je potekala pretekli konec tedna v Kaliforniji, in sicer v ožjem družinskem krogu. Amy naj bi nosila obleko iz modne hiše Marchesa, še poročajo mediji.

Par se je sicer zaročil že leta 2008. S poroko sta odlašala, ker se je kariera 40-letnice naglo vzpenjala in za sprehod do matičarja nista našla časa. "Zelo sem zaposlena. Mislim, da sem zares grozna zaročenka, saj me še ni zajela poročna mrzlica,” je leta 2009 o svoji zaroki in poroki povedala lepa igralka. Darren na zvezdnico sicer nikoli ni pritiskal, je pa menda vprašal, ali se z njim še namerava poročiti.

Amy, ki je bila že petkrat nominirana za oskarja, dobila pa ga je za Ameriške prevare, in Darren, ki imata hčerko, sta se zaljubila pred 14 leti. Spoznala sta se med študijem igre.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.