Oskarjevka priznala, da je transspolna

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iskren zapis je obšel svet …
Oglej si celoten članek

Oskarjeva nominiranka Elliot Page je v torek sporočila, da je transspolna. "Pozdravljeni prijatelji, z vami želim deliti, da sem trasspolna oseba, moji zaimki so on/ oni in moje ime je Elliot. Srečen sem, da to pišem. Da sem tukaj. Da sem prišel do te točke v mojem življenju," je zapisala na Instagramu in Twitterju. 

33-letna kanadska igralka, producentka in režiserka, ki se je leta 2018 poročila s koreografinjo Emmo Portner je še zapisala. "Ne morem se izraziti, kako izjemen je občutek,  da končno dovolj ljubim to kar sem, da lahko živim svojo pristno sebe. Ljubim, da sem trans in ljubim, da sem gej. In bolj kot sem si blizu in sprejemam to kar sem, bolj sanjam, bolj mi raste srce in bolj uspevam. Za vse trans osebe, ki se vsak dan soočajo z nadlegovanjem, gnusom do sebe, zlorabo in nasiljem: vidim vas, ljubim vas in naredil bom vse kar lahko, da ta svet spremenim na bolje," je med drugim zapisala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.