Oskarjevki amputirali prsi

Foto: FameFlynet Pictures
Foto: FameFlynet Pictures
Ameriški igralki Kathy Bates, ki je pred leti premagala raka na jajčnikih, so pred nekaj tedni odkrili raka na dojkah.
Oglej si celoten članek

Igralka Kathy Bates že drugič bije bitko z rakom. Raka na jajčnikih je pred devetimi leti sicer premagala brez vednosti javnosti, zdaj pa je odkrito priznala, da ima raka na dojkah ter da so ji zaradi tega pred par tedni amputirali obe dojki. "Po skrbnem premisleku sem se odločila za dvojno mastektomijo,“ je razkrila 64-letna oskarjevka ter dodala: "Na srečo mi ni treba na obsevanje ali kemoterapijo."

Zvezdnica sicer ostaja pozitivna in pogumno zre v prihodnost. "Moja družina me imenuje Cat (v angleškem prevodu mačka; op. a.), ker se vedno znova postavim na noge in tudi v tem primeru ni nič drugače. Zdravniki so mi zatrdili, da bom še dolgo živela. Veselim se povratka v službo, saj rada opravljam svoje delo,“ je še povedala igralka, ki se med drugim lahko veseli tudi podelitve emmyjev 23. septembra, saj je nominirana v dveh kategorijah. Batesova je sicer leta 1991 prejela oskarja za najboljšo igralko za svojo vlogo v filmu Misery.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.