Oskarji: Angela Bassett izgubila, o njenem odzivu se danes pogovarja svet

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Vidno razočarana.
Oglej si celoten članek

Kipec za najboljšo igralko v stranski vlogi je domov odnesla Jamie Lee Curtis za film Vse povsod naenkrat. To je bila prva nominacija in zmaga za 64-letno igralko, ki prihaja iz znane igralske družine. Njena starša sta Tony Curtis in Janet Leigh

V tej kategoriji je bila letos nominirana tudi Angela Bassett, in sicer za svojo vlogo v filmu Črni panter: Wakanda za vedno. Čeprav se Bassett že lahko pohvali z oskarjem, dobila ga je leta 1993 za glavno vlogo v Kaj ima ljubezen s tem?, svojega razočaranja, da je kipec osvojila druga, ni mogla skriti. 

Komentatorji na Twitterju so Bassett izrazili podporo. Pravijo, da se vloga, ki jo je Jamie odigrala v Vse povsod naenkrat, ne more primerjati z igro, ki jo je v Črnem panterju pokazala Angela, in da je kipec verjetno dobila le zato, ker je bila toliko let spregledana.

Zmagovalce večera najdete na tej povezavi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.