Oskarji: Po zmagi potreboval pomoč reševalcev

Foto: Profimedia
Tega kamere niso pokazale.
Oglej si celoten članek

37-letni igralec Rami Malek se je razveselil oskarja za glavno moško vlogo v filmu Bohemian Rhapsody, v katerem je upodobil pevca Freddieja Mercuryja. Večer pa se je zanj končal v bolečinah, saj je po govoru padel z odra. Reševalci so ga posadili na stol v prvi vrsti, nato pa premestili v zaodrje. Zakaj je padel, ni znano.

Igralec se na srečo ni huje poškodoval. Takoj po padcu je moral namreč na tiskovno konferenco, kjer je odgovarjal na vprašanja novinarjev. Zvezdnik je med drugim povedal, da zmage ni pričakoval. "Boj je bil težek. Dejstvo, da sem danes tukaj, je dokaz, da je vse mogoče. Danes praznujem z vsemi, ki imajo sanje,“ je povedal Malek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.