Osmerčki bodo služili za mamico

Foto: Žurnal24 Nadya Suleman z dvema najmlajšima.
Nadya Suleman, mati slavnih osmerčkov bo vseh svojih 14 otrok poslala v resničnostno oddajo.
Oglej si celoten članek

Čeprav so ji mnoge znane osebnosti ponujale pomoč pri vzgoji osmerčkov, pokojni Michael Jackson jih je želel celo posvojiti, je Nadya Suleman ponudbe vztrajno zavračala in dejala, da se bo znašla sama. In se je.

Po poročanju ameriške tiskovne agencije AP je podpisala pogodbo za snemanje resničnostne oddaje, v kateri bodo nastopili vsi njeni otroci. Vsak bo na dan zaslužil 190 evrov, kar bo v naslednjih treh letih zneslo 190.000 evrov. Oddajo bo snemalo evropsko podjetje Eyeworks, koncept oddaje zaenkrat še ni znan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.