Ostal bo praznih rok

Foto: Žurnal24 Victoria in Daniel sta že osem let par. (Foto: EPA)
Daniel Westling, ki se je moral odpovedati lastni karieri, bo v primeru ločitve od princese Victorie ostal praznih rok.
Oglej si celoten članek

 

Švedska prestolonaslednica Victoria in njen soprog Daniel Westling medene tedne preživljata na Tahitiju. V miru bosta lahko uživala kar dva meseca, nato pa se bodo za oba začele kraljeve obveznosti. Teh je Victoria že vajena, za Daniela pa predstavljajo nov izziv, ki pa se ga bo z veseljem lotil. "Zelo se že veseliva jeseni in najinega skupnega življenja," je povedal za švedski časopis Aftonbladet.

To je lepo slišati, saj Daniel lastnega življenja po poroki s prestolonaslednico tako rekoč ne bo imel. Odpovedati se je namreč moral lastni karieri – v njegovem primeru verigi fitnes centrov, katerih lastnik je bil. Tudi predporočna pogodba do njega ni bila prizanesljiva. V primeru ločitve mu namreč ne pripada nič, kar je vezano na kraljevo premoženje. Dobil bo le polovico tistega, kar si bosta z Victorio sama "prigarala".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.