Ostal je brez nagrade za Sherlocka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Veliki Britaniji so podelili najbolj nagrade za najboljše televizijske serije Bafta, na katerih je slavila serija Happy Valley.
Oglej si celoten članek

Pretekli vikend so v Lonodnu podelili priznane britanske nagrade za najboljše televizijske vsebine Bafta.

Serija Happy Valley je dobila nagrado Bafta za najboljšo televizijsko serijo, za najboljšo humoristično serijo pa je nagrado prejela Detectorists. Igralec Benedict Cumberbatch je v kategoriji za najboljšega igralca izgubil proti Jasonu Watkinsu, ki igra v seriji The Lost Honour Of Christopher Jefferies.

Poslušalci radia Times so Sherlocka izbrali za najboljšo televizijsko serijo, ki je v tej kategoriji premagala celo Igro prestolov.

V kategoriji najboljša mednarodna serija je zmagal Pravi detektiv, v katerem sta v prvi sezoni nastopila Matthew Mcconaughey in Woody Harrelson. Med resničnostnimi serijami in šovi pa je nagrado dobil Bear Grylls za serijo Otok z Bearom Gryllsom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.