Ostali odprtih ust: Tega še v nobenem Sanjskem moškem ni bilo

Foto: Profimedia
Mu verjamete?
Oglej si celoten članek

V ZDA se je začela nova sezona Sanjskega moškega. Glavno zvezdo, za katero se brhka dekleta prepirajo, Američani sicer poznajo že dalj časa. Gre za Coltona Underwooda, nekdanjega igralca ameriškega nogometa, ki se je pred kratkim sicer že udeležil znanega resničnostnega šova. Bil je eden od tekmovalcev v šovu Sanjska ženska, a je hitro izpadel.

Sedaj mu je televizija dala še eno priložnost. Colton pa je nekaj posebnega. Javno je spregovoril o tem, da je pri 26. še vedno nedolžen. V pogovoru za "E! News" je izjavil: “Od samega začetka pravim, da čakam na pravo srce in osebo, s katero bom preživel svoje življenje. Mislim, da je tudi to smisel tega šova.”

Za Cosmopolitan pa je zvezdnik povedal, da je nedolžen verjetno tudi zato, ker se v mladosti ni imel časa posvečati ženskam, ampak se je osredotočal na šport.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.