Osupnili so ob pogledu na igralko

Foto: instagram
Foto: instagram
S podplutim očesom je morala po pomoč k zdravniku.
Oglej si celoten članek

Če so sprva oboževalci igralke Mandy Moore mislili, da je z objavo na Instagramu namigovala na nov zaplet v priljubljeni seriji This Is Us, v kateri igra, se je kmalu izkazalo, da ni tako. 

Igralka ima na fotografiji modrico okoli očesa. Kot je pojasnila, se je zaletela v vrata kabine za prhanje. Udarec je bil tako močan, da so ji morali rano zašiti. "Nikoli še nisem imela podplutega očesa ali šivov ... Kakšen dan," je zapisala. 

Dan po neprijetnem "srečanju" s kljuko se je igralka pohvalila, da ima najboljše soigralce in ekipo. V znak solidarnosti so si namreč tudi oni omislili podpluto oko, le da je bilo njihovo plod dela maskerke.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.