Osvežilce naredite sami

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Z osvežilci, ki jih boste povsem enostavno naredili sami, ne boste le odišavili prostora, z njimi boste poskrbeli tudi za blagodejen učinek na zdravje in počutje.
Oglej si celoten članek

Povsem enostavno in - kar je še pomembneje - povsem poceni! Naraven osvežilec prostora, ki je hkrati lahko tudi moderen okrasni element. Za domačo pripravo osvežilca boste potrebovali manjšo stekleno posodo, paličice iz bambusa (običajne paličice za ražnjiče), rastlinsko olje (sončnično, oljčno, ...) in eterično olje.

Manjšo količino olja nalijte v stekleno posodico, dodajte nekaj kapljic eteričnega olja. Paličicam odrežite ostre konce, nato jih potopite v steklenico z oljem. Pri tem poskrbite, da bodo ščetkice paličic obrnjene navzdol, s čimer boste poskrbeli za večjo vpojnost.



Intenzivnost arome je odvisna od količine potopljenih paličic, več kot jih boste položili v stekleničko, močnejši bo vonj osvežilca.

Povsem poceni osvežilce lahko naredite za vsak prostor stanovanja; v spalnico je dobro postaviti stekleničko z eteričnim oljem lavande, v dnevno sobo aromo čajevca, v kuhinjo aromo limone ali mate, pomarančne, v kopalnici pa evkaliptusa.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.