Ota Roš našla ljubezen

Foto: mediaspeed Ota je našla ljubezen v dolgoletnem prijatelju. (Foto: Katja Koba/mediaspeed)
Zabavna voditeljica Ota Roš ni več samska. Njeno srce je ogrel dolgoletni prijatelj.
Oglej si celoten članek

Priljubljena radijska in televizijska voditeljica Ota Roš ni več samska. Na slavnostnem odprtju Galerije Emporium, kamor je prišla italijanska manekenka in igralka Monica Bellucci, je bila v družbi postavnega podjetnika Boruta Širce. Poznata se že več kot trinajst let, pred kratkim pa je med njima preskočila iskrica, nam je povedala zaljubljena Ota.

Več podrobnosti ni želela razkriti, saj pravi, da gre za osebno stvar. "Meni je sicer vseeno, njemu pa je to neljubo. Ne skrivam zveze, ampak on ne mara tega in to spoštujem," je povedala.

Podjetnik iz Gorice je očitno osvojil njeno srce, saj njeni prijatelji pravijo, da Ota kar sije od sreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.