Oto Roš zaprosil v romantičnem Rimu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Srčni izvoljenec simpatične radijske voditeljice se je odločil narediti nov korak v njuni zvezi.
Oglej si celoten članek

"Zaprosil me je v Rimu," nam je potrdila Ota Roš, ki je s svojim novim zaročencem, goriškim podjetnikom Borutom Širco, v zvezi od lanskega leta. "Bilo je zelo lepo in dobila sem lep klasičen zaročni diamantni prstan," je povedala svetlolaska, ki pa Borutove prošnje v večnem mestu, kjer sta preživela podaljšani konec tedna, ni pričakovala. "Sicer sem si predstavljala, da bova to nekoč storila, ampak me je zelo presenetil."

O prihajajoči poroki pa nam je uspelo izvedeti le, da si Ota želi biti nevesta v belem ter da bosta z njenim novim zaročencem "poskušala ujeti lepo vreme", kaj več pa nam ni želela zaupati. Zadeva je tudi še sveža in lepotička si bo morala vzeti čas za priprave, vendar pravi: "Zaenkrat uživam v zaroki."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:34 28. November 2011.

    čimprej naj jo oženi, dokler šer kaj zgleda, ker je itak zgledla in deluje bolj stara kot v resnici je....z …

  • 11:55 24. November 2011.

    Ona mi je huda ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.