Otroci Jolie-Pitt so nočna mora

Foto: Žurnal24 Otroci so menda prave male nadloge. (Foto: Flynet)
Razvajeni otroci Angeline Jolie in Brada Pitta so sosede že pošteno spravili ob živce s svojim obnašanjem.
Oglej si celoten članek

Čeprav si marsikdo želi, da bi bil sosed slavnega para, pa si verjetno njuni sedanji sosedje želijo, da bi se preselili nekam, kjer bi imeli vsaj malo miru. Angie in Brad sta se namreč s svojim podmladkom za nekaj časa ustalila v mirni soseski v Los Angelesu, družina Jolie-Pitt pa se očitno ne zaveda, da za vse okrog sebe predstavlja pravo nočno moro.

"Otroci Brada in Angeline so zelo glasni. Ves čas se sliši jokanje in kričanje. Včasih se nam zdi, da imata 25 otrok, ne pa šest," je za ameriški časopis In Touch Weekly ogorčeno povedal sosed slavnega para. Sosedi imajo številne pripombe tudi čez njuno osebje, ki naj bi bilo osorno in agresivno do vsakega, ki se preveč približa njuni hiši.

"Območje je skoraj zaprto za stanovalce, njuni zaposleni pa so zelo agresivni," je dodal sosed, ki pravi, da zaradi načrtov slavne družine, ki bo v Los Angelesu ostala najmanj nekaj tednov, nihče ni preveč srečen. Menda pa ima Bradovih otrok dovolj tudi njegov najboljši prijatelj George Clooney, ki naj bi mu otroci med vsakim obiskom razdejali hišo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.