Otroci, na las podobni staršem

Foto: mediaspeed Igralka Ana Dolinar Horvat in njena mama Bernarda Oman Foto: Mediaspeed.net Sebastijan Cavazza Boris Cavazza Foto: Petar Glebov/PIXSELL Branko Đurić Đuro Foto: Fotomontaža Žurnal24 Max Dejan Bojić Foto: Mediaspeed.net Primož Peterka Foto: Mediaspeed.net Rok Predin, član skupine The Gypsy Swing band in sin Zorana Predina ter Zoran Pr Foto: Osebni arhiv Marko Milič
Pregovor, da jabolko ne pade daleč od drevesa, še kako drži. Lep primer so naslednji starši in njihovi otroci, ki so si izjemno podobni.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.