Otrok ali samomor?

Foto: Žurnal24 Le katera revija bo prodala več izvodov?
Ameriški mediji si glede Angeline Jolie niso edini. Eni poročajo o želji po novi nosečnosti, drugi o samomorilskih mislih.
Oglej si celoten članek

 

"Angelina se je pred štirimi meseci odločila, da si želi še enega biološkega otroka. Bradu je rekla, da se z zaščito ne bo obremenjevala. Ko se bo zgodilo, se bo zgodilo," je reviji Life & Style namignil znanec para.

Vir tabloida National Enquirer pa ima čisto druge podatke. Ta namreč trdi, da je Angie depresivna in da pogosto razmišlja o samomoru. "Ko je bil Brad sam v Franciji, ga je poklicala in mu rekla, da se, kadar ga ni, počuti zelo slabo. 'Počutim se kot v mladih letih, ko sem se želela ubiti,' mu je med drugim zabrusila," pravi drugi vir.

Očitno tudi hollywoodski insajderji niso več tisto, kar so nekoč bili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.