Otrokom namesto risanke pokazali spolne prizore

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V enem od kinematografov na Floridi se je zgodil neprijeten incident.
Oglej si celoten članek

Skupini otrok, ki so nestrpno čakali na najnovejšo Disneyjevo risanko Ledeno kraljestvo (Frozen), so zavrteli napovednik z izjemno nazorno spolno vsebino. Prišlo je namreč do tehnične napake, zaradi česar risanega filma niso mogli predvajati, zato so v vmesnem času želeli predvajati kratko risanko.

Zgroženi starši so otrokom z rokami prekrili oči, medtem ko se je vrtel napovednik filma Nymphomaniac Larsa von Trierja. Film velja za enega najbolj eksplicitno prikazanih filmov s spolno vsebino.

Napovedniki filma, v katerem nastopijo Charlotte Gainsbourg, Uma Thurman, Willem Dafoe, Shia LeBeouf, Jamie Bell in Christian Slater so bili izbrisani z YouTuba zaradi, kot že rečeno, izjemno nazorne spolne vsebine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.