Ovijte se v pletenine

Foto: Imaxtree
Foto: Imaxtree
Zimski modni slog oplemenitite z udobnimi pleteninami.
Oglej si celoten članek

Puloverji, obleke, jope ali pa samo šal, kapa in rokavice; pletenine so letos nuja. V modne smernice so vpete tako močno, da si želimo celo ročnega pletenja, saj je ravno videz ročno izdelanih pletenin letošnji modni hit,” pravi modna oblikovalka Maja Štamol.

Za vsak okus

Vsaka modna navdušenka mora letos svoja oblačila oplemenititi s toplo pleteno obleko, puloverji z različnimi motivi in z jopico, ki se konča nekoliko nad koleni. Jopice kombiniramo k toplemu volnenemu krilu, usnjeni jakni, zelo pogosto pa k nežnim šifonastim oblekam. Ravno kombinacija nežne prosojne tkanine s toplo jopo, ki daje videz, kot da smo jo same spletle, je tista, ki je najbolj modna, pojasnjuje oblikovalka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.