Owen in Rachel našla ljubezen?

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Na snemanju novega filma naj bi se igralca Owen Wilson in Rachel McAdams zelo zbližala.
Oglej si celoten članek

Po številnih ljubezenskih avanturah naj bi 42-letni igralec Owen Wilson uteho našel v deset let mlajši soigralki Rachel McAdams. Skupaj snemata novi film režiserja Woodyja Allena Midnight in Paris, kjer sta postala nerazdružljiva.

Po pariških ulicah se pogosto sprehajata objeta in dobre volje. "Med obiskom tržnice zunaj prestolnice se je Owen igral z njenimi lasmi in bil zelo ljubeč. Videti je bilo, da flirtata, in govori se, da sta postala par," je povedal neki vir.

Rachel je bila zaročena z igralcem Ryanom Gosslingom, s katerim se je spoznala na snemanju filma Beležnica leta 2007. Owen je imel v ljubezni veliko smole. Pred tremi leti je končal v bolnišnici, potem ko je poskušal narediti samomor zaradi neuspelega razmerja s Kate Hudson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.