Owen si je hotel vzeti življenje

Foto: Žurnal24
Ameriški mediji poročajo, da se je hotel igralec Owen Wilson ubiti.
Oglej si celoten članek

Owen naj bi si poskušal vzeti življenje. © AFP

 
Iz Hollywooda prihaja šokantna vest. Igralec Owen Wilson , ki je zaslovel s komedijami, si je po poročanju številnih ameriških medijev poskušal vzeti življenje. V nedeljo so 38-letnika v kritičnem stanju prepeljali v bolnišnico, kjer so mu v zadnjem trenutku rešili življenje.

Svetlolasega igralca je v njegovi vili v Santa Monici nezavestnega našel njegov brat Andrew . Owen je zaužil večjo količino tablet, na njegovih zapestjih pa je bilo več vreznin, poročajo mediji. Najprej so ga prepeljali v manjšo bolnišnico, kjer so njegovo stanje stabilizirali, nato pa so ga premestili v Cedards-Sinai Medical Center.

Zvezdnik naj bi bil v zadnjem času pogosto depresiven, so povedali njegovi sosedje. Pred kratkim se je razšel z igralko Kate Hudson, zato so se začela ugibanja, ali je za njegove duševne težave kriv tudi razpad zveze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.