Ozzy: "Žena me hoče ubiti"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Pevec Ozzy Osbourne je prepričan, da ga je njegova žena želela ubiti.
Oglej si celoten članek

Pevec skupine Black Sabbath Ozzy Osbourne je bil v času, ko je jemal droge in pil alkohol, tako paranoičen, da je mislil, da njegova žena Sharon načrtuje, da ga bo ubila. "Ves čas jo je obtoževal, da kuje načrt, da ga bo ubila. Zanjo je bilo to zelo žalostno. Med jokom je vpil, da ga želijo ubiti, da ga želi Sharon ubiti," je razkril vir blizu pevca in dodal, da je pevec večino časa živel v namišljenem svetu ter videl stvari, ki sploh niso obstajale.

Štiriinšestdesetletnik pa se vseh incidentov ne spomni, med drugim tudi tega, da se več dni ni umil. "Ozzy se zaveda, da je Sharon povzročil pravi pekel, vendar je resnica ta, da se polovice stvari sploh ne spomni. Nazadnje je več dni preživel brez spanca, naokrog tekal v istih oblačilih in Sharon spravljal ob živce."

Kot je znano, mu je žena postavila ultimat. Če se ne bo streznil, ga ne bo želela nazaj oziroma bo zahtevala ločitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.