Pa res! Evrovizijski zvezdnici Konstrakti na las podobna ta znana Slovenka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Res sta si zelo podobni.
Oglej si celoten članek

Srbska evrovizijska zvezdnica Konstrakta, ki je s skladbo In corpore sano na Pesmi Evrovizije letos zasedla odlično peto mesto ima slovensko dvojnico. Barva las, barva oči, pričeska in celo znamenje na obrazu, naše Jerca Legan Cvikl res zelo spominja na Ano Đurić, ki ustvarja pod umetniškim imenom Konstrakta.

Leganova, antropologinja, doktorica znanosti, filantropinja in igralka, je na neverjetno podobnost na Instagramu opozorila tudi sama in zapisala: "Konstrakta, morda sva nekako v sorodu?" A lepoticama ni skupen le videz, pač pa sta obe veliki oboževalki umetnosti in zdravega načina življenja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:13 24. Maj 2022.

    Pišuka pa res! Na nekoga me je Srbnkinja spominjala pa nisem vedela na koga.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.