Pa tako lep par sta bila ...

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Gabriel Aubry je izjavil, da mu je žal, da sta se s Halle Berry razšla. Tudi nam, saj sta bila eden najlepših parov Hollywooda. Oglejte si nekaj utrinkov iz njunega življenja in preberite, kaj je še povedal lepi model.
Oglej si celoten članek

Včeraj je v javnost prišla vest, da je ljubezni med manekenom Gabrielom Aubryjem in igralko Halle Berry konec.

Prvi je o novici spregovoril Aubry. “Ne bom komentiral številnih laži, o katerih se ugiba, a z žalostjo sporočam, da sva se s Halle razšla. /.../ Ona je in vedno bo ena najlepših in ena najbolj posebnih ljudi, ki jih poznam. Prepričan sem, da bova tudi v prihodnosti drug do drugega čutila ljubezen in spoštovanje," je sporočil maneken in dodal, da je tako zanj kot za Halle na prvem mestu njuna 2-letna hči Nahla. "Prosim, da v teh težkih trenutkih spoštujete najino zasebnost," je prek svoje manekenske agencije še sporočil postavni Kanadčan.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.