Padec velike zvezde: Zdaj kupuje s kuponi

Foto: FameFlynet Dean McDermott Tori Spelling
Tako nizko je padla.
Oglej si celoten članek

Tori Spelling, igralka, ki se je najbolje spomnimo po vlogi v seriji Beverly Hills in hčerka pokojnega režiserja Aarona Spellinga, ima hude finančne težave. Velika zvezda 90. let v trgovini s živili kupuje s kuponi, poroča ameriški portal Radar Online, ki je objavil tudi paparaci fotografije.

V ZDA veliko ljudi zbira kupone, ki jih dobijo v tiskanih časopisih, s katerimi imajo dodaten popust na določene izdelke v velikih trgovinskih verigah. Nekatere trgovine to prakticirajo tudi pri nas, a ne v tako razsežnem pomenu, kot čez lužo.

"Njihov voziček je bil poln hrane, nekih preprog, brisač in drugih izdelkov za dom," je povedala očividka iz trgovine in v smehu dodala: "Tori je voziček zalagala z vsem, kar je bilo v akciji. Zdelo se je, kot da se pripravlja na naravno katastrofo in da potrebuje zalogo vsega."

Tori, njen brat Randy in njuna mama so po smrti očeta Aarona dobili zapuščino v vrednosti 500 milijonov ameriških dolarjev, poroča Radar Online.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:49 17. Avgust 2017.

    Zanimiv prevod,kot,da je striček Google tale članek prevajal???

  • 16:27 17. Avgust 2017.

    Haha, moraš bit pa res kljukec da pogoniš toliko denarja

  • 09:20 17. Avgust 2017.

    Če ni znala z denarjem, tudi s kuponi ne zna

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.