Pahor in Šarec skoraj identična, a le skoraj ...

Foto: Anže Petkovšek Predsedniške volitve 2017 rokovanje šarec pahor Foto: Mediaspeed predsedniške volitve 2017 Foto: Mediaspeed predsedniške volitve 2017 Foto: Mediaspeed predsedniške volitve 2017 Foto: Mediaspeed predsedniške volitve 2017 Foto: Mediaspeed predsedniške volitve 2017 Foto: Mediaspeed predsedniške volitve 2017 Foto: Anže Petkovšek Predsedniške volitve 2017 Foto: Mediaspeed Boris Popovič, predsedniške volitve 2017 Foto: Mediaspeed predsedniške volitve 2017
Pahor in Šarec skoraj identična, a le skoraj ...
Oglej si celoten članek

Cibej ugotavlja, da sta kandidata v ospredju, Borut Pahor in Marjan Šarec, izbrala na prvi pogled skoraj identični opravi. “Izbrala sta formalno temno modro barvo, ki je barva zaupanja in avtoritete. In čeprav sta na prvi pogled oblečena enako, temu ni tako. Pahor je, kar se tiče mode, korak pred Šarcem, saj je bolj pazljiv na detajle. Predsednik je izbral bolj tajliran kroj in krajše rokave na suknjiču, kar je za takšno obleko bolj primerno, da se pokažejo manšetni gumbi. Kljub Pahorjevi eleganci pa bi rad izpostavil, naj bo v bodoče bolj pozoren na stilske izbire svoje partnerke, ki v zadnjih štirih letih modne navdušence pustila hladne. Nihče ji ne bi zameril, če bi začela kopirati Melanio Trump,” pravi Cibej.

Romana Tomc je odlično izgledala za govorniškim odrom. “Urejena pričeska in make up, rdeča barva obleke ji super pristaja. Problem nastane, ko se odmakne od pulta in opazimo, da je bilo perilo za oblikovanje telesa ustvarjeno z razlogom, in sicer, da ga nosimo pod tesnimi oblekami. Suzana Lara Krause je očitno vedela, da ne gre zmagi naproti, zato se je odločila, da bo 'party breaker', kakor je bil Grinch pri božiču: od glave do pet je bila odeta v zeleno, kar jo postara.”

Cibej pa je pohvalil Angelco Likovič. “Tudi če smo Angelce bolj navajeni s predpasnikom in s potico v roki, smo vedeli, da se bo to nedeljo pokazala v opravi, ki je primerna za obisk maše. In res se je potrudila: lep plašček, spodaj pa čipkasta obleka.” O obleki Maje Makovec Brenčič pa modni oblikovalec pravi tole: “Maja je zelo lepa ženska, zdaj opravlja funkcijo ministrice za izobraževanje, znanost in šport, zato s težo nima težav. Odločila se je za že preverjeno opravo iz njene kampanije - rumeno obleko. Glede na njen modni potencial bi si je v bodoče želel bolj drzne, saj si to lahko privošči.” Ljudmila Novak bi se morala bo Cibejevem mnenju zavedati, da je bela barva nevarna za vsakogar, ki “ne nosi konfekcijske številke 32”. “Predvsem takrat, ko se pojaviš na televiziji. Celo Angela Merkel, ki sicer prisega na enake žalostne kroje, izbira močnejše in temnejše barve, ki so za nastop na televiziji primernejše.”

Tudi Boris Popovič se zna lepo obleči. “Popovič je sicer izbral pravilno opravo – temno siva je vedno primerna in vsak moški bi jo moral imeti v omari. Žal mi je le za suknjič, ki je bil odpet. Mogoče se je v njem počutil utesnjenega.”  Najslabše oblečen je bil po mnenju modnega strokovnjaka Andrej Šiško. “Popolnoma neprimerno funkciji, ki bi jo rad opravljal, razen, če bi bil raje kot predsednik večni upornik sistema. Morda država res potrebuje reforme, sem pa prepričan, da jih eleganca ne.”
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:33 24. Oktober 2017.

    Cibej kdo? Je to ime, mogoče priimek? Umetniško ime, kot Eminem? Izgleda kot kopiraj-prilepi iz kakšnega drugega rumenega žurnala.

  • 13:12 24. Oktober 2017.

    Zaradi mene, lahko pahor skače v kratkih hlačaš, ga imam za nasljednih 10 let dovolj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.