Pahorja žulilo tam, kjer ne bi bilo treba

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Predsednik je v naglici naredil to napako.
Oglej si celoten članek

Predsednik Borut Pahor se je včeraj pohvalil s fotografijo, ki jo je posnel po tem, ko je pretekel Istrski maraton. A vse očitno ni šlo po načrtih, Pahorja je namreč ožulilo tam, kjer bi si človek najmanj želel. 

"Na cilju Istrskega maratona. Rezultat je bil kar kul, samo sem bil jezen nase. Včeraj sem v naglici kupil nove tekaške hlače in so me, pišuka, cel tek žulile, ker sem jih narobe oblekel. Halo," je potarnal predsednik. No, upamo, da si je "rane" uspešno oskrbel. 

Sicer pa je naš predsednik zagrizen tekač že vrsto let in redni udeleženec maratonov, že tradicionalno se udeležuje tudi Ljubljanskega. Poznavalci pravijo, da so njegovi rezultati dobri, kar morda priča tudi dejstvo, da ga med maratonom varnostnik raje spremlja na kolesu. Kadar ne teče, predsednik sicer tudi sam rad skoči na kolo. 

Borut Pahor To je Pahor "v trenutku vznesenosti in neprištevnosti“ obljubil Ilki Štuhec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • ode
    17:56 16. April 2019.

    Najbrž mu je celo pot stal, ko je pred seboj gledal migajoče rhitke, in se je zato ožulil.

  • 14:39 16. April 2019.

    Kako lahko nekaj žuli česar nimaš ? Hihihi

  • 11:01 16. April 2019.

    Če je prazna, pač ne...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.