Pahorjevi sledilci besni: Tega se ne počne!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Oboževalci Jamesa Bonda, pozor: Če si zadnjega filma, ki se trenutno predvaja v naših kinematografih, še niste ogledali, ne hodite na Instagram ...
Oglej si celoten članek

Predsednik republike Borut Pahor si je včeraj zvečer v kinu ogledal nov del priljubljene Bondove sage: Ni čas za smrt. 

Na Instagramu je objavil svojo fotografijo, na kateri s pokovko v rokah čaka na začetek filma, zraven pa zapisal, kako se film razplete, s čimer je razbesnel svoje sledilce, ki si filma še niso ogledali. 

"Hvala res ... A lahko še en Zoom klic, da poveš moji hčerki, da Božiček ne obstaja?," je zapisal eden od njegovih sledilcev. 

"A ste resni? Meni in mnogo drugim ste pravkar pokvarili celoten film. #spoileralert se piše pred spoilerji. Mislim wtf."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:26 19. Oktober 2021.

    Treba je takšne zadeve prestaviti v rubriko "bizarno", da se ne obremenjuje folka, ki je še normalen..

  • 10:22 19. Oktober 2021.

    Kot kaže imamo še drugega pacienta ki je na vrhu oblastnikov. Psihiatrija vabi !!!

  • 09:46 19. Oktober 2021.

    BP ...Čas je za psihiatrično zdravljenje ....sporočajo sledilci .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.