Pamela Anderson bo postala devica Marija

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Prsata igralka Pamela Anderson se bo preizkusila v povsem novi vlogi. V prihajajoči televizijski seriji, ki bo prikazovala rojstvo Jezusa Kristusa, bo namreč upodobila devico Marijo.
Oglej si celoten članek

Da, prav ste prebrali. Zvezdnica, ki se je že večkrat razgalila za Playboy, svoje čare pa je nazorno pokazala tudi v domačem pornofilmu z bivšim možem Tommyjem Leejem, se bo prelevila v devico Marijo. Pamela jo bo upodobila v prihajajoči komični televizijski seriji o Kristusovem rojstvu, ki jo bodo na kanadski televiziji CTV predvajali na začetku decembra. Serija bo vsebovala tudi animacijske vložke, stand up komedijo in glasbene nastope.

Štiriinštiridesetletna zvezdnica je sicer že stara znanka božičnih zgodb. Zadnji dve leti je decembrski čas preživela v Londonu, kjer je nastopala v gledališki igri, v kateri je igrala pantomimo. "Ko mi je agent razložil, da bi igrala pantomimo, sem pomislila, da je to lahko zelo zabavno. In res je! Super je stati na odru in biti pantomimik," pravi Pamela. Kako se bo odrezala kot devica Marija, pa bomo videli že čez nekaj tednov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.