Pamela Anderson spet "na horuk" v nov zakon

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pred oltar že petič …
Oglej si celoten članek

Legendarna prsata seks bomba Pamela Anderson, ki je zaslovela z vlogo v seriji Obalna straža, je ponovno skočila v zakon. Po lanskoletni polomiji pravi, da je končno tam, kjer mora biti, "v rokah moškega, ki jo ljubi"

Pamela je tokrat dahnila usodni da svojemu telesnemu stražarju Danu Hayhurstu, s katerim sta se zaljubila med karanteno. Poročila sta se na predbožični večer, na intimnem obredu, brez prijateljev in družine, čeprav ju vsi podpirajo, kot pravita. Pamela je nosila preprosto obleko z vlečko in globokim dekoltejem, pod njo pa je obula kar dežne škornje. 

Poročila sta se na njenem posestvu v Kanadi, ki ga je pred 25-imi leti kupila od svojih starih staršev.  "Tukaj sta se poročila tudi moja starša, ki sta še vedno skupaj. Čutim, da krog s tem sklenjen," je povedala in dodala, da se počuti, kot da je vsak dan na medenih tednih. 

Za Pamelo je sicer že pet propadlih zakonov, lani pa je ostala poročena le pet dni. Producent Jon Peters (74), s katerim sta po treh desetletjih obudila romanco in se januarja lani poročila, jo je zapustil kar preko sms sporočila. Mladoporočenca menda nista uradno legalizirala poročnih papirjev, zato razveza ni bila težavna. Pamela je takrat sicer že pet dni po poroki odpotovala v Kanado, kjer ima hišo, Jon pa je povedal, da sta imela prelep ljubezenski obred, a da ga zakon "plaši". 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.