Pamela odslej tudi pevka

Foto: Žurnal24 Pamela si je vedno želela posneti album, a ne bi pela prezahtevnih pesmi. (Foto:
Ameriška igralka Pamela Anderson se pripravlja na izdajo pesmi High, s katero opisuje svet mode.
Oglej si celoten članek

Po besedah njenega prijatelja Richieja Richa naj bi pesem posnela v duetu. Pamela si je namreč dolgo časa želela posneti glasbeni album, a ne bi rada pela prezahtevnih pesmi. "Tako, da bo pela le besedo 'high'," je povedal Rich.

A to ni edini projekt, ki se ga bosta lotila prijatelja. Pripravljata tudi modno kolekcijo, ki jo bo pesem odlično spromovirala. Kolekcijo oblačil bosta predstavila februarja na tednu mode v New Yorku, ki se ga bo udeležil tudi njen nekdanji mož Tommy Lee. Slednji bo med predstavitvijo kot didžej poskrbel za glasbeno spremljavo.

Sicer pa bo Pamela te dni nastopila v gledališki predstavi kot pantomimik. Precej prahu pa so dvignili reklamni plakati za predstavo, saj gre za nekaj let stare fotografije, na katerih je igralka precej mlajša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.