Pamela prodala svoje telo

Foto: Žurnal24
Pamela Anderson je izdala, da je svoje dolgove poravnala s spolnimi uslugami.
Oglej si celoten članek

Pamela Anderson © Getty Images

 
Pamela Anderson je na pogovorni oddaji Ellen DeGeneres veselo povedala, da se je zaljubila v igralca pokra, ki ji je za vročo noč z njim ponudil 250 tisoč dolarjev, s katerimi je poravnala svoje dolgove. „Svoje dolgove pri pokru sem poravnala s seksom. Vse se je dobro izteklo. Bilo mi je zelo všeč, povrhu vsega pa sem se še zaljubila,“ je dejala svetloalska, ki pa ni želela izdati, kdo je njen novi ljubimec, s katerim se je menda celo zaročila.

Ameriški mediji namigujejo, da gre za Ricka Salomona , režiserja in glavnega igralca v domačem porniču Paris Hilton . Te govorice morda res držijo, saj Pammy ljubi poredne fante, kot so Rick. Spomnimo se samo na njena nekdanja soproga, bobnarja Tommyja Leeja in pevca Kida Rocka .
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.