Pamela še tretjič v zakon

Foto: Žurnal24 pamela-rick flynet 325-244
Pamela Anderson in Rick Solomon sta v soboto popoldne v Las Vegasu zaprosila za poročno dovoljenje.
Oglej si celoten članek

V svetovni prestolnici kockarstva in hitrih porok so jima dovoljenje že izdali, tako da zdaj ni več ovir, da se najbolj znana Playboyeva zajčica in 39-letni Solomon, ki je osvojil že številne hollywoodske starlete, ne bi podala pred oltar ene od več stotih lasvegaških kapelic.

V začetku septembra je Andersonova na pogovorni oddaji Ellen DeGeneres priznala, da je zaročena, ni pa želela razkriti identitete njenega najnovejšega snubca. "Je igralec pokra," je vse, kar je nekdanja zvezdnica Obalne straže izdala. Prsata svetlolaska je bila poprej bolj naklonjena rockerjem - prvič se je podala v zakon z bobnarjem skupine Motley Crue Tommyjem Leejem, drugič pa s pevcem Kidom Rockom.

Solomon je bil prej poročen z zvezdnico serije Beverly Hills 90210 Shannen Doherty, javnost pa ga je bolje spoznala, ko je na dan pricurljal sloviti domači seks video Paris Hilton One Night In Paris. Parisin kolega pod rjuhami je bil namreč prav Rick.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.