Pametni kondom lahko tudi operete

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
V nekaj tednih bo na tržišče prišel novi, pametni kondom. Povezali ga boste lahko s svojim pametnim telefonom.
Oglej si celoten članek

Pametni kondom, ki bo na tržišče prišel v kratkem, bo stal 70 evrov. Rezerviranih naj bi bilo že kar 96 tisoč kosov, pišejo tuji portali. Edinstvena kontracepcija ni pravi kondom, kot so tradicionalni. Je le prstan, ki se ga nadene nad pravim kondomom. Je vodoodporen, lahek in se polni s pomočjo USB-ja. Izumitelji so ga poimenovali i.Con Smart.

Kot pojasnjuje podjetje Bitish Condoms, bo pametni kondom med seksom meril 'učinkovitost' odnosa – torej, koliko kalorij ste porabili in koliko minut oziroma ur ste seksali v enem tednu. Povedal vam bo tudi, koliko različnih poz ste zamenjali tekom seksa. Bi ga kupili?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.