Pametni modrček

Foto: Žurnal24 Zapeljiv in popoln dekolte.
Revolucionarni modrček, narejen iz spominske pene, ki se ob dotiku s kožo zmehča in prilagodi oblikam telesa ter tako podpre točno tam, kjer je to najbolj potrebno. Videz prsi je v njem povsem naraven.
Oglej si celoten članek

Modrček iz spominske pene je sprva na otip precej trd in okoren, vendar se že po nekaj minutah spremeni v prijetno mehkega in udobnega. Prednost tega materiala je tudi v njegovi vzdržljivosti, saj se po uporabi vrne v prvotno obliko, zato v primerjavi z navadnimi modrčki iz blaga traja mnogo dlje. Novost med tovrstnimi izdelki pa je modrček, imenovan smart memory, ki se odziva na toploto tako, da se razširi in da prsim nekaj dodatnega volumna. To naj bi prišlo prav v položaju, ko ugledamo koga, ki nam požene kri po žilah in zaradi katerega nam postane vroče; modrček se na to spremembo toplote odzove tako, da se malce napihne in tako izboljša videz dekolteja. S tem pa seveda zraste tudi samozavest ponosne lastnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.