Panseksualka in igralec načrtujeta poroko

Foto: Juan Rico/Fame Pictures
Foto: Juan Rico/Fame Pictures
23-letna Miley Cyrus in čedni 26-letni avstralski igralec Liam Hemsworth sta po skoraj dveletni prekinitvi ljubezni očitno pripravljena dati še eno možnost. Zvezdnika sta namreč povsem zaposlena z načrtovanjem poroke ...
Oglej si celoten članek

Delita si ljubezen do živali

Več kot dve leti sta namreč minili od takrat, ko je mladi zvezdniški par razdrl svojo zaroko. Med novoletnimi prazniki pa so ju paparaci zaljubljena ujeli na glasbenem festivalu v Avstraliji, kjer sta skupaj z družino preživela tudi silvestrsko noč. Miley Cyrus, ki se je po njunem razhodu identificirala kot panseksualka, je sicer svojemu nekdanjemu zaročencu že v novembru pomagala pri posvojitvi kužka, sedaj pa sta zvezdnika po poročanju številnih tujih medijev ponovno zaročena. 

Iz razmerja v razmerje ... 

Zvezdnika, ki sta se sicer spoznala na snemanju mladinske drame Poslednja pesem (The Last Song) leta 2010, sta se tako dve leti nazaj odločila, da se njune poti razhajajo. Po prekinitvi razmerja so razvpito pevko, ki je s svojim precej vulgarnim vedenjem šokirala iz nastopa v nastop, romantično povezali s producentom Mikeom Willom, s katerim je sodelovala pri nastajanju svojega čertega albuma Bangerz. Z njim naj bi po navedbah spletnega medija Looper hodila skoraj eno leto, nato naj bi se brez obveznosti dobivala z zvezdnikom Twilight sage Kellanom Lutzom, čemur je leta 2014 sledila kratka romanca z junakom Terminatorja, Patrickom Schwarzeneggerjem. Po poročanju spletnega medija Us Weekly je razvpita pevka nato nadaljevala svoje prestopanje iz razmerja v razmerje z oskarjem ovenčanim igralcem, Jaredom Letom, zdaj pa naj bi se bila končno pripravljena ustaliti.

Njen nekdanji zaročenec in ponovna ljubezen, Liam Hemsworth, ki je v Igrah lakote zaigral ob boku Jennifer Lawrence, naj bi bil po razhodu z Miley, v septembru 2013, po poročanju tujih medijev resnično srečen.  Med njima z Jennifer se je spletla tudi romantično obarvana vez. Že na velikem platnu sta delovala kot par z izjemno kemijo. Po poročanju tujega medija International Business Times v decembru preteklega leta, naj bi Lawrencova celo razkrila, da sta takrat, ko so kamere ugasnile, imela s čednim avstralskim soigralcem kar nekaj intimnih strastnih trenutkov.

 

 

 

 

 

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.