Paparac: Junaki Ljubezni po domače ujeti v dobri družbi

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Ljubezni v šovu niso našli, vendar …
Oglej si celoten članek

Ena najbolj priljubljenih televizijskih iskalcev ljubezni sta zagotovo Branko Cvek in Marko Posavec iz šova Ljubezen po domače. V tretji sezoni sta se borila za srce Darje Tomažin, Branko pa se je v četrti sezoni potegoval tudi za srce Metke Šeškar. In čeprav se ljubezni iz šovov niso obnesle, pa sta dobila drugačno nagrado. In to je, prijateljstvo. Branko in Marko se sicer poznata že od prej, saj sta skupaj snemala reklame, šov pa ju je še bolj povezal in stkala sta prijateljske vezi, ki trajajo še danes.

Tako smo ju ujeli v centru Ljubljane ujeli ob pivu, družbo pa jima je delal še en prijatelj, ki se je prav tako podal po njuni poti. Simpatični Peter se bo namreč za ljubezen boril v prihajajoči 5. sezoni šova, ki na TV ekrane prihaja v jeseni. 

Foto: Zurnal24 foto Ljubezen po domače

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.