Paparac: Ministra Mesca ujeli na večerji z brhko svetlolasko

Foto: Vlada RS
Foto: Vlada RS
Kdo je skrivnostna lepotica?
Oglej si celoten članek

Dolgo se je šušljalo o njegovem razhodu z dolgoletno partnerko dr. Manco G. Renko, umetniško direktorico festivala Fabula, a je novi minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec tik pred volitvami le priznal, da je samski. Pa je še vedno?

Prejšnji teden ga je naš bralec ujel na večerji ob Ljubljanici, družbo pa mu je delala skrivnostna svetlolaska (na fotografijah zadaj, oba v belih srajcah). Menda sta bila videti zelo sproščeno in delovala, kot da se poznata že dlje časa. Bolj kot drug drugemu pa sta se posvečala svojima mobilnima telefonoma. Ali je njegova večerna družba nova partnerka ali le prijateljica, smo Mesca preko tiskovnega predstavnika Levice Nikolo Janovič-Kolenc večkrat prosili za odgovorki pa ga nismo prejeli. 

Foto: Bralec luka mesec

Foto: Bralec luka mesec

34-letnega Mesca so te dni pod drobnogled vzeli v oddaji Preverjeno in razkrili marsikatero podrobnost iz njegovega zasebnega življenja. Odraščal je na kmetiji, kot otrok je najraje sedel na traktorju in brez težav poprijel za kmečka opravila, pogosto je nekaj ur dnevno skrbel tudi za mlajšega brata in sestro. Kasneje je bil koordinator Delavsko-punkerske univerze in direktor Inštituta za delavske študije, pa tudi aktivist v različnih pobudah proti prekarnosti, uničevanju socialne države, zmanjševanju pravic delavcev, nedostopnosti stanovanj ter brezperspektivnosti njegove generacije. Danes v prostem času trenira boks, teče in igra tenis, najraje pa bere. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 35

  • 12:14 30. Junij 2022.

    Nov Janez Stanovnik, baha se da je krščansko vzgojen. Moti ga božja zapoved "ne kradi" zato ne mara župnikov. Komunistična …

  • 22:14 28. Junij 2022.

    Ful mi je hecno, ko pišete "z doktorico to in to". Napišite še iz česa so te osebe ženskega spola …

  • 15:21 28. Junij 2022.

    Hvala bogu, da teh zblojenih levičarjev na nasledjih volitvah ne bo več v parlamentu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.