Paparac: Ne boste verjeli, kje so ujeli igralko Amber Heard

Foto: Profimedia amber heard Foto: Profimedia amber heard
Že njena odvetnica je povedala, da nima denarja ...
Oglej si celoten članek

Porota je v začetku meseca odločila, da mora Amber Heard svojemu nekdanjemu soprogu Johnnyju Deppu, ki jo je tožil zaradi obrekovanja, nakazati 12 milijonov dolarjev, on pa njej dva. Po sojenju je njena odvetnica povedala, da se bo igralka pritožila in da tega zneska ni zmožna poravnati. 

Lepotico so paparaci sedaj ujeli med nakupovanjem, a ne v butiku z visoko modo, temveč v diskontni trgovini TK MAXX, kjer prodajajo izdelke znanih znamk po zelo ugodnih cenah. 

Amber je po sojenju povedala, da je njeno srce strto, Deppov odvetnik pa je poudaril, da zvezdniku denar ni pomemben. S tožbo si je želel povrniti ugled, kar mu je tudi uspelo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:46 22. Junij 2022.

    fak, zdj se mi je pa kr mal zasmilila

  • 09:18 22. Junij 2022.

    eh jebi ga, slovenc k zgubi tožbo gre v bife na dva deci pa vejico, baba pa v šoping. in …

  • 08:58 22. Junij 2022.

    dolzna mu je 10 mio. trajno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.