Paparac: Nušo Lesar ujeli z novim fantom

Foto: mediaspeed Nuša Lesar, Zvezde plešejo Foto: Bralec Nuša Lesar Foto: Bralec Nuša Lesar
Bralec Nušo Lesar ujel v objemu novega izbranca.
Oglej si celoten članek

Bralec nam je poslal fotografije priljubljene voditeljice Sveta na Kanalu A Nuše Lesar. Ujel jo je v stari Ljubljani, kjer se je v objemu svojega novega izbranca, s katerim naj bi bila v zvezi že nekaj mesecev. Njune fotografije si poglejte v galeriji.

"Na daleč se je opazilo, kako zelo sta zaljubljena. Držala sta se za roke, nato jo je on prijel okoli pasu in jo nežno poljubil, Nuša pa je sijala od sreče," nam je srečanje z voditeljico opisal bralec, ki je tudi Nušin velik oboževalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:11 2. Oktober 2017.

    Bravo, nov porast BDP za SLO

  • 09:48 2. Oktober 2017.

    No, ja! Danes so že vsi paparazzi, ki imajo pametni telefon in znajo fotografirati človeka v hrbet!!! Lepo vas prosim, …

  • 09:41 2. Oktober 2017.

    taje tok blond ,da mi gre na bruh.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.