Paparac: Prve fotografije slavnega para po izbruhu škandala

Foto: Profimedia behati prinsloo, adam levine Foto: Profimedia behati prinsloo, adam levine Foto: Profimedia behati prinsloo, adam levine Foto: Profimedia behati prinsloo, adam levine Foto: Profimedia behati prinsloo, adam levine Foto: Profimedia behati prinsloo, adam levine Foto: Profimedia behati prinsloo, adam levine Foto: Profimedia behati prinsloo, adam levine Foto: Profimedia behati prinsloo, adam levine
Par so skupaj ujeli v javnosti.
Oglej si celoten članek

Adam Levine v zadnjih dneh verjetno ne spi dobro. Oglasilo se je namreč več žensk, ki pravijo, da jim je pevec Maroon 5 pošiljal nespodobna sporočila. Vse se je začelo z videom na TikToku, v katerem ga je Sumner Stroh obtožila varanja. Pravi, da je imela z njim večmesečno razmerje, kar je Levine zanikal, a priznal, da je prestopil mejo in na kocko postavil družino.

Pevec je od leta 2014 poročen z manekenko Behati Prinsloo, ki pod srcem nosi tretjega otroka. Viri blizu para so povedali, da so govorice lepotico močno razburile, a njena jeza se je očitno že ohladila. Par so paparaci namreč ujeli na sprehodu s hčerko. Behati se je veliko smejala - tudi naravnost v kamero - in nič ne kaže na to, da bi bil zakon v krizi. Se pretvarja pred hčerko in paparaci ali mu je res že vse oprostila?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.