Paparac toži Megan in Briana

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Paparac Delbert Shaw toži igralca Briana Austina Greena in njegovo izbranko Megan Fox, ker naj bi ga zvezdnik pretepel.
Oglej si celoten članek

Brian in Megan se te dni soočata s tožbo paparaca, ki trdi, da sta ga zvezdnika lani decembra na Havajih napadla. Parček, ki je poročen skoraj dve leti, je na otoku preživljal dopust, ko je njuno idilo prekinil nadležni fotograf Delbert Shaw. Ta se je spretno skrival na plaži, ko sta ga opazila zvezdnika. Oba sta ga prosila, naj takoj preneha s fotografiranjem, nakar ga je Brian, po besedah paparaca, začel "tolči s pestmi". Megan naj bi ga ob tem spodbujala in nagovarjala Briana, naj ga še bolj pretepe.

Shaw se je po incidentu odločil za tožbo, v njej pa zvezdnika obtožuje, da je zaradi njiju utrpel hude poškodbe, hkrati pa trdi, da mu je Brian mobilni telefon zabrisal v ocean. Megan in Brian se za zdaj še nista odzvala na tožbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.