Paparaci na ljubezenskih počitnicah ujeli Luko Dončića

Foto: Profimedia luka dončić Foto: Profimedia luka dončić Foto: Profimedia luka dončić Foto: Profimedia luka dončić Foto: Profimedia luka dončić Foto: Profimedia luka dončić Foto: Profimedia luka dončić Foto: Profimedia luka dončić Foto: Profimedia luka dončić Foto: Profimedia luka dončić
Parček uživa na Mikonosu.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić in njegova izbranka, manekenka Anamaria Goltes, sta si privoščila oddih na prestižnem grškem otoku Mikonosu, ki je med svetovnimi zvezdniki zelo priljubljen.

Parček so ujeli v restavraciji SantAnna. Luka je kadil šišo in s telefonom snemal dogajanje, Anamaria pa je nase v bikiniju vlekla poglede.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:32 27. Avgust 2021.

    Mene bol zanima kter tel. ma Luka, ko pa njegova???

  • 15:02 27. Avgust 2021.

    Lep parček! Me prav zanima koliko časa bo to še trajalo, ko bi Dončiću slava še malo bolj v glavo …

  • 14:57 27. Avgust 2021.

    Ona je lahko manekenka samo za domačo šunko s kostjo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.